Vejseli: Ka ardhur koha që PPD të bëhet parti parlamentare

Vejseli: Ka ardhur koha që PPD të bëhet parti parlamentare

Kryetari i Partisë për Prosperitet Demokratik dhe bartës i listës në Njësinë zgjedhore 6 vizitoi fshatrat Gradec djhe Dobërdoll ku patitakime të ngrohta me banorët e këtyre fshatrave e në veçantii me një grup të madh aktivistësh dhe dashamirë të PPD-së.

Qytetarëve të Dobërdolllit, simpatizantëve dhe anëtarëve kryetari Vejseli iu drejtua me një mesazh të qartë dhe të prerë se tashmë  dhe ti realizojë objektivat programore në  lëmi të ekonomisë, sociales, shëndetësisë, kulturës etj.

Vejseli i ftoi qytetarët e Dobërdollit të votojnë atë që është dallimi i kësaj që ka qenë deri më tani dhe dallimi qëndron pikërisht në platformën e pasur të PPD dhe zbatimin e saj me sukses ashtu siç e kanë zanat funskionarët e PPD-së. (INA)

Postuar më: 7 Dhjetor 2016, 22:04
Abedin Bilalli
Lindi në vitin 1984 në qytetin e Gostivarit. Në vitin 2011 mbaroi studimet për gazetari në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2013 punon si gazetar aktiv dhe është anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.