Uau! Çfarë është kjo?

Uau! Çfarë është kjo?

Ky është momenti qesharak kur një vogëlush 9-muajsh gjen kërthizën e babait të tij dhe mahnitet nga pamja e saj.

Djali me emrin Jax, i cili jeton në Luiziana të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u fiksua pas kërthizës dhe nuk ia hiqte sytë.

Klipi tregon Jax-in që ngre bluzën e të atit dhe nuk e lë më që ai ta ulë atë.

Postuar më: 2 Maj 2016, 23:43
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.