Turp i madh! Elefanti bën xhiro pa reçipeta

Turp i madh! Elefanti bën xhiro pa reçipeta

Një elefant femër është fotografuar “topless” nga një fotografe afrikano-jugore. Pamjet janë marrë gjatë kohës që ky elefant po shëtiste me të voglin e saj në Parkun Kombëtar Kruger të Afrikës së Jugut.

51-vjeçarja Renata Ewald tha se kurrë më parë nuk kishte parë diçka të tillë.

“Kam kaluar shumë kohë në Kruger duke i bërë foto kafshëve, por asnjëherë nuk më kishte ndodhur të shikoja diçka si kjo. Nuk kam parë kurrë një elefant me gjoks kaq të madh. Ishte e pabesueshme ngjashmëria që kishte gjoksi i këtij elefanti me atë të njeriut”, shprehet Renata.

Postuar më: 25 Prill 2016, 23:03
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.