Skoci, kalendar nudo i studentëve të Veterinarisë

Skoci, kalendar nudo i studentëve të Veterinarisë

Një grup studentësh të Veterinarisë në Universitetin e Gllasgout janë zhveshur dhe kanë përdorur delet për të mbuluar pjesët intime në një kalendar nudo.

Ky kalendar është realizuar për të grumbulluar para’ e për t’i dhënë më pas për bamirësi tek shoqatat e mbrojtjes së kafshëve.

“Ishte shumë gallatë realizimi i këtij kalendari. Në fillim ishim të gjithë nervozë, por sapo i hoqëm rrobat, iku emocioni”, thotë njëri prej studentëve.

Postuar më: 25 Prill 2016, 23:04
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.