Sherr i egër mes 4 femrash të dehura |Video

Sherr i egër mes 4 femrash të dehura |Video

Postuar më: 9 Korrik 2016, 00:20
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.