Sela: Të bojkotojm zgjedhjet e mundshme parakohshme, nëse nuk pranohet platfora jonë

Sela: Të bojkotojm zgjedhjet e mundshme parakohshme, nëse nuk pranohet platfora jonë

Ziadin Sela thotë se është koha që të zgjidhen çështjet e shqiptarëve në Maqedoni, ndryshe kriza politike do të thellohet.
“Çështja e koalicionit me VMRO-DPMNE-në është një problem tjetër që nuk i përputh qëndrimet e nënshkruesve të Platformës së partive shqiptare në Maqedoni”

Afrim Gashi nga Lëvizja Besa thotë për Tv Telma se Ahmeti dhe Gruevski kanë përgatitur skenare, ndërkaq para elektoratit do të paraqiten si shpëtues të kombeve, por qëllim e kanë të bëjnë qeveri dhe të mos e vazhdojnë mandatin e PSP-së.

Postuar më: 11 Janar 2017, 19:21
Salije Sadiku
Lindi në vitin 1988 në Kërçovë. Në vitin 2012 mbaroi studimet në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2012 punon si gazetare aktive dhe është anëtare e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-1°
light snow
humidity: 86%
wind: 1m/s ESE
H -2 • L -5
-4°
Tue
-6°
Wed
-1°
Thu
0°
Fri
-1°
Sat