Rruga magjistrale Gostivar – Kërçovë e rrezikshme për qarkullim

Rruga magjistrale Gostivar – Kërçovë e rrezikshme për qarkullim

Rruga magjistrale Gostivar – Kërçovë e rrezikshme për qarkullim. Pesë veta kanë përfunduar me lëndime në aksidentin e rëndë që ka ndodhur mbrëmë në rrugën magjistrale Gostivar – Kërçovë.

Deri tek aksidenti ka ardhur pasi që një makinë ka tejkaluar dhe është përplasur me makinën që ka lëvizur në kahjen tjetër. Policia ka kryer ekspertizën në vendin e ngjarjes, ndërsa aksidenti ka shkaktuar radhë të gjata disa kilometra.

Postuar më: 29 Gusht 2016, 10:05
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA