Rreth 70 kamionë të bllokuar në hyrje në Greqi

Rreth 70 kamionë të bllokuar në hyrje në Greqi

Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje nga Maqedonia në Greqi në vendkalimin kufitar Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy të mëngjesit atyre nuk u është lejuar ta kalojnë kufirin.

Siç kumtoi MPB-ja maqedonase, sot në mëngjes është realizuar kontakt mes udhëheqësve të turnit në Stacionin policor në vendkalimin kufitar Bogorodicë me udhëheqësin e turnit në vendkalimin kufitar Evzoni lidhur me ngecjen.

“Nga ana e nëpunësve policorë grekë është marrë njoftim se nga ora 2:00 nuk u lejohet automjeteve të rënda transportuese të hyjnë në Greqi për shkak kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugë” qëndron në kumtesën e MPB-së.

Postuar më: 11 Janar 2017, 19:54
Salije Sadiku
Lindi në vitin 1988 në Kërçovë. Në vitin 2012 mbaroi studimet në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2012 punon si gazetare aktive dhe është anëtare e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-13°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s WNW
H -13 • L -13
-6°
Sun
-8°
Mon
-6°
Tue
-6°
Wed
-8°
Thu