Nobelisti i famshëm i zhgënjyer: Amerika është shtet dhe shoqëri e dështuar

Nobelisti i famshëm i zhgënjyer: Amerika është shtet dhe shoqëri e dështuar

Nobelisti i  famshëm për ekonomi, amerikani  Paul Krugman ka komentuar faktin se presidenti i ri i SHBA  është  Donald Trump, transmeton Flaka.

“Mendova se qytetarët tanë nuk do të votojnë për një kandidat i cili qartë është i pakualifikuar për një pozitë të lartë, aq i sëmurë për nga temperamenti, aq frikshëm absurd”, ka thënë Krugman.

“Nuk e di se si do të vazhdojmë. A është Amerika një shtet dhe një shoqëri e dështuar? Kjo duket vërtetë e mundur. Një katastrofë për Amerikën dhe botën, nuk ka rëndësi as se çka do të ndodhë në bursa,” shtoi ai. / FLAKA

Postuar më: 9 Nëntor 2016, 09:49
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.