Ngacmon seksualisht gruan në autobus, por e pëson keq

Ngacmon seksualisht gruan në autobus, por e pëson keq

Në autobusin e një linje në provincën e Koçaelit, në Turqinë Perëndimore, ndodhin edhe gjëra të tilla. Një grua 34-vjeçare ngacmohet seksualisht nga një pasagjer, një djalë i ri në moshë.

Por reagimi i grave të tjera që ndodheshin në autobus, të cilat e qëllojnë me duar dhe shuplaka, ishte i pabesueshëm.

Të gjitha në mbrojtje të “viktimës” që u ngacmua në publik. I riu është arrestuar me akuzën e dhunës seksuale, sipas asaj që shkruan gazeta turke në versionin anglisht “Sabah Daily”.

Postuar më: 3 Maj 2016, 23:05
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA