Në Spitalin e Kërçovës, dje kanë kërkuar ndihmë 9-të persona me thyerje në ektremitete

Në Spitalin e Kërçovës, dje kanë kërkuar ndihmë 9-të persona me thyerje në ektremitete

Nga Reparti i Ortopedisë në Kërçovë njoftojnë së gjatë ditës se djeshme janë paraqitur 9-të persona me thyerje të gjymtyrve, ndërsa me lëndimë të vogla janë paraqitur 7 persona , informon Agjencia e Lajmeve Flaka.

“Prej se janë filluar fetsta gjegjësishtë prej se ka filluar bora në Spitaliune Kërçovës janë paraqitur mbi 100 persona me thyerje të ekstremitevev dhe 9 të lënduar lehtë , ndërsa gjatë ditës se djeshme janë paraqitur 9-të persona me thyerje të gjymtyrve, ndërsa me lëndimë të vogla janë paraqitur 7 persona .  Pacientët janë të grupmoshave të ndryshme, ka edhe të rrinj edhe më të moshuar. Me dallimin se të rrinjtë zakonisht pësojnë duke thyer krahët përderisa më të moshuarit pësojnë me fraktura në këmbë”, njotojnë nga Reparti i Ortopedisë  në Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë.

Mjekët u rekomandojnë qytetarëve në rast se nuk kanë nevojë të mos dalin nga shtëpia, veçanërisht personat që janë në moshë. /FLAKA.info/

Postuar më: 10 Janar 2017, 17:31
Salije Sadiku
Lindi në vitin 1988 në Kërçovë. Në vitin 2012 mbaroi studimet në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2012 punon si gazetare aktive dhe është anëtare e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-1°
light snow
humidity: 86%
wind: 1m/s ESE
H -2 • L -5
-4°
Tue
-6°
Wed
-1°
Thu
0°
Fri
-1°
Sat