Marketing

redaksia.flaka@gmail.com
Facebook: Flaka 
Youtube: Flaka 
++ 389 070 875 929 (Thirrje dhe SMS)   
++ 389 071 693 745 (Thirrje, SMS & Viber)
++ 389 075 729 331 (Thirrje dhe SMS)
M.Andonoski, Nr: 37 - Gostivar, 1230 Republika e Maqedonisë
POZICIONI I REKLAMËS                                     

Pozicioni 1 Majtas (160×800)

Pozicioni 1 + 1 (majtas dhe djathtas)

Pozicioni 1 (Djathtas) (160×800)

Pozicioni 2 (1080×90)

Pozicioni 3 (728×90)

Pozicioni 4 (424×90)

Pozicioni 5 (350×250)

Pozicioni 6 (728×90)

Pozicioni 7(350×250)        

ÇMIMORE: 

9.600 denarë (pa tvsh)

19.200 denarë (pa tvsh) + zbritje 20 %

9.600 denarë (pa tvsh) .

10.500 denarë (pa tvsh) .

9.500 denarë (pa tvsh)

6.000 denarë (pa tvsh)

8.400 denarë (pa tvsh)

7.200 denarë (pa tvsh)

6.800 denarë (pa tvsh)

 

 

 

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-13°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s WNW
H -13 • L -13
-6°
Sun
-8°
Mon
-6°
Tue
-6°
Wed
-8°
Thu