LSDM-ja bën thirrje që asnjë parti të mos bëjë qeveri me VMRO-DPMNE-në

LSDM-ja bën thirrje që asnjë parti të mos bëjë qeveri me VMRO-DPMNE-në

Komiteti ekzekutiv i LSDM-së ka mbajtur mbrëmë mbledhjen e saj nga ku porositin se vendi duhet të ketë një qeveri që do t’i zgjidhë problemet e vërteta të qytetarëve.

Komiteti konsideron se është arritur një sukses i madh në zgjedhjet e parakohshme të 11 dhjetorit dhe se shumica e qytetarëve zgjodhën ndryshime të pushtetit, është rënuar një regjim, pa dhunë, me stilograf dhe me votë.

LSDM-ja bën thirrje që asnjë parti të mos bëjë qeveri me VMRO-DPMNE-në, ku do të merrnin pjesë njerëz të akuzuar për verpa të rënda penale, që e kanë shkatërruar jetën e njerëzve dhe perspektivën e qytetarëve të Maqedonisë.

Postuar më: 11 Janar 2017, 11:31
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-13°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s WNW
H -13 • L -13
-6°
Sun
-8°
Mon
-6°
Tue
-6°
Wed
-8°
Thu