Ligj i ri mbi normat e interesit në Maqedoni: Lajm i rëndësishëm për të gjithë ata që kanë kredi bankare

Ligj i ri mbi normat e interesit në Maqedoni: Lajm i rëndësishëm për të gjithë ata që kanë kredi bankare

Përcaktim më i saktë i normave të interest të krediteve dhe depoziteve që bankat ua ofrojnë qytetarëve dhe kompanive do të garantojë Ligji ri për marrëdhënie të obigueshme ndryshimet e të cilit tanimë janë në përgatitje, transmeton FLAKA.info

Nga Banka Popullore pohojnë se në vazhdim është debati pubilk për ndryshime të këtij ligji, por nukk zbulohen detaje se kur do të përpunohet.

Praktikisht ky ligj do të jetë pjesë e ligjit të ri qytetarë, i cili tanimë është në përpunim. BPRM tanimë ka dërguar paralajmërime deri te bankat në mënyrë transparente ti caktojën normat e interesit që qytetarët të mos kenë hamendësi për lartësinë e normës së interesit që e paguajën për kredinë ose që i marrin për depozitat e deponuara. FLAKA.info

Postuar më: 9 Nëntor 2016, 23:55
Abedin Bilalli
Lindi në vitin 1984 në qytetin e Gostivarit. Në vitin 2011 mbaroi studimet për gazetari në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2013 punon si gazetar aktiv dhe është anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA