iPhone 8 do karikohet me WiFi

iPhone 8 do karikohet me WiFi

Një numër i madh kompanish telefonike janë përpjekur ta risjellin këtë teknologji tek smartphonët e tyre por kompania gjigante Apple është një hap para.

Sipas raportimeve, Apple do e paraqesë këtë risi tek telefoni i fundit i prodhuar prej tij, iPhone 8.

Këto thashetheme kanë qenë në qarkullim që në lancimin e iPhone 7. Thuhet se Apple do bëjë një ridizenjim të plotë të smartphone-it të ri për nder të 10-vjetorit të kompanisë./tvklan.al

Postuar më: 13 Nëntor 2016, 00:02
Abedin Bilalli
Lindi në vitin 1984 në qytetin e Gostivarit. Në vitin 2011 mbaroi studimet për gazetari në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2013 punon si gazetar aktiv dhe është anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA