I padituri do të padisë !

I padituri do të padisë !

Analisti politik dhe botuesi i të përditshmes “Lajm” ka reaguar pasi që kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i ka përmendur emrin e tij në emisionin “Jeta në Kosovë”.

“Gjithsesi, pa u futur në atë, nëse Alija e ka bërë me qëllim apo jo, për një gjë jam i sigurt se më ka dëmtuar publikisht dhe në një farë mënyre edhe ka futur njëlloj shqetësimi. Nga qeveria në të cilët është pjesë edhe Ali Ahmeti, cfarë nuk pret njeriu: “Skopsko i se mozno!”. Për ta mos komentuar më tepër këtë “sihariq” të Alisë, mendoj se është më mirë kjo cështje të merrë epilog në gjyq dhe autoritetet gjyqësorë të vendosin nëse ka patur tendencë apo jo”, shkruan Fejzi Hajdari në Facebook.

Postuar më: 27 Maj 2016, 13:54
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë më 23 Mars të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.