Garet me mbështje për Marrëveshja e Përzhinës !

Garet me mbështje për Marrëveshja e Përzhinës !

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Maqedoni, Charls Garet, duke folur per krizën politike në Maqedoni, ka porositur partitë politikë nënshkruese të marrëveshjes së Përzhinos që të sillen si parti politike që mbajnë përgjegësi para qytetarëve të Maqedonisë.

Ai bënë të ditur se marrëveshja e Përzhinos është shumë e rëndësishme për zhvillimin e Maqedonisë, prandaj sipas tij kjo marrëveshje, edhe për kundër vështirësive, ende është e gjallë dhe valide.

Garet, ka komentuar dështimin e marrjes së kredisë nga Maqedonia në vlerë prej 650 milionave eurove, duke bërë të ditur se arsyeja kryesore e këtij dështimi është mos transparenca e qeverisë aktuale.

Postuar më: 18 Korrik 2016, 12:26
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA