FOTO LAJM: Ngrinë Liqeni Ohrit

FOTO LAJM: Ngrinë Liqeni Ohrit

Temperaturat e ulta kanë sjellur që të ngrinë edhe skajet e ujitë nga Liqeni Ohrit, transmeton FLAKA.mk

E si duket, më së miri nga sqaronë vetë fotografia e bërë nga eMagazin. FLAKA.mk

Postuar më: 8 Janar 2017, 19:21
Abedin Bilalli
Lindi në vitin 1984 në qytetin e Gostivarit. Në vitin 2011 mbaroi studimet për gazetari në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2013 punon si gazetar aktiv dhe është anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-1°
light snow
humidity: 86%
wind: 1m/s ESE
H -2 • L -5
-4°
Tue
-6°
Wed
-1°
Thu
0°
Fri
-1°
Sat