Emin Nasufi: Të gjitha rrugët e Kërçovës të kalueshme!

Emin Nasufi: Të gjitha rrugët e Kërçovës të kalueshme!

Komuna e Kërçovës ka menaxhaur pa problem stuhinë e të fhtohtit I cili kaploi  Maqedonin, të gjitha rrugët janë të kalueshme dhe komunikacioni zhvillohet pa probleme, transmeton Agjencia e Ljameve Flaka.

Shërbimet kompetente nga komuna e Kërçovës thanë se kanë reaguar në kohë dhe rrugët në qytet janë të kalueshme.

Emin Nasufi shef i kabinetit të kryetarit Fatmir Dehari tha:”Përveç në rajonin e qytetit të kalueshme janë të gjitha akset rrugore drejt të gjitha vendbanimeve dhe në mjediset rurale,

të gjitha institucinet përgjegjëse të komunës së Kërçovës janë në teren dhe po punojnë që qyetarët ti kalojnë sa më lehtë këto temperature që arrinë në -20 ./FLAKA.info/

Postuar më: 10 Janar 2017, 17:19
Salije Sadiku
Lindi në vitin 1988 në Kërçovë. Në vitin 2012 mbaroi studimet në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2012 punon si gazetare aktive dhe është anëtare e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-1°
light snow
humidity: 86%
wind: 1m/s ESE
H -2 • L -5
-4°
Tue
-6°
Wed
-1°
Thu
0°
Fri
-1°
Sat