Dëbora ngulfat komunikacionin në Shkup, aksidente përplotë

Dëbora ngulfat komunikacionin në Shkup, aksidente përplotë

Gjithsejt tetë fatkeqësi komunikacioni kanë ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në Shkup. Siç kumtoi Sektori për punë të brendshme (SPB), në katër prej tyre, më lehtë janë lënduar katër persona, ndërsa në të tjerat është shkaktuar dëm material.

Gjatë 24 orëve të fundit policia rrugore sanksionoi një numër të madh kundërvajtësish. Gjashtë vozitës kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se që lejohet, dy i kanë drejtuar automjetet nën ndikimin e alkoolit dhe janë përjashtuar nga komunikacioni, dy nuk kanë treguar përparësi kalimtarëve në vendet e shënaura për kalimin e rrugës, gjashtë kanë kaluar në dritët ë kuqe të semaforit, ndërsa 28 automjete ishin parkuar në mënyrë jo të rregullt.

Janë sanksionuar edhe tre këmbësorë të cilët kaluan në dritë të kuqe, përderisa me automjetin e posaçëm janë mënjanuar 51 automjete.

Postuar më: 11 Janar 2017, 12:10
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-13°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s WNW
H -13 • L -13
-6°
Sun
-8°
Mon
-6°
Tue
-6°
Wed
-8°
Thu