Bëhet lidhja, për dy orë kthet furnizimi me ujë për pije | FOTO

Bëhet lidhja, për dy orë kthet furnizimi me ujë për pije | FOTO

Ekipe të specializuara të ndërmarrjes publike Komunalec nga orët e para të mëngjesit vijojnë punimet për lidhjen e rezervuarit te ri të ujit për pije në fshatin Vërtok me rrjetin kryesor të sistemit të ujësjellësit. Në këto çaste (ora 19:00),

Lexo tërë artikullin
Vijojnë punimet në rezervuarin e ujit në Vërtok | FOTO

Vijojnë punimet në rezervuarin e ujit në Vërtok | FOTO

Ekipe të specializuara të ndërmarrjes publike Komunalec nga orët e para të mëngjesit vijojnë punimet për lidhjen e rezervuarit te ri të ujit për pije në fshatin Vërtok me rrjetin kryesor të sistemit të ujësjellësit, raporton Flaka Drejtori i ndërmarrjes

Lexo tërë artikullin
Dibër, nis ndërtimi i nrrugës së vjetër të Banjishtës

Dibër, nis ndërtimi i nrrugës së vjetër të Banjishtës

Këto ditë filluan punimet për ndërtimin e rrugës së vjetër për fshatin Banjisht është ky proekt që financohet përmes IPA fondeve nga Unioni Europian këto mjete u caktohen komunave për përmirësimin e infrastrukturës në zonat rrurale. Ruga është e gjatë

Lexo tërë artikullin
31 dhjetori është afati i fundit për dorëzimin e elaboratit gjeodezik

31 dhjetori është afati i fundit për dorëzimin e elaboratit gjeodezik

31 dhjetori është afati I fundit për dorëzimin e elaboratit gjeodezik për legalizim të objekteve të ndërtuara pa leje, të gjithë ato persona fizik dhe juridik qe kanë parashtruar kërkesën për legalizimi të objekteve të tyre por nuk kanë bërë

Lexo tërë artikullin
Komuna e Gostivarit nënshkroi memorandum për avancimin e interesave të komunitetit Romë  | FOTO

Komuna e Gostivarit nënshkroi memorandum për avancimin e interesave të komunitetit Romë | FOTO

Në suaza të projektit “Integrimi lokal i refugjatëve, personave të brendshëm të zhvendosur dhe pakicave” që realizohet nga  EPTISA “Southeast Europe DOO”, në koordinim me CARA  -Deutschland-Luxemburg, Qendrës për  bashkëpunim ndërkombëtar (MCMS) si dhe Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale,

Lexo tërë artikullin
Shkolla fillore e fshatit Vërtok bëhet me nxemje qendrore | FOTO

Shkolla fillore e fshatit Vërtok bëhet me nxemje qendrore | FOTO

Komuna e Gostivarit vazhdon të investojë në të gjitha objektet shkollore të cilat gravitojnë në territorin e saj.  Së fundmi është investuar në shkollën fillore “Liria” në fshatin Vërtok, njofton Flaka Nëpërmjet një fondi të siguruar nga Komuna e Gostivarit,

Lexo tërë artikullin
Gostivar, inaugurohen rruga e asfaltuar, kanalizimi, ndriçimi dhe parkingu afër NP Komunalec | FOTO

Gostivar, inaugurohen rruga e asfaltuar, kanalizimi, ndriçimi dhe parkingu afër NP Komunalec | FOTO

Lagja te Ndërmarrja Publike “Komunalec” në Gostivar bëhet me rrugë të re të asfaltuar dhe parking me kapacitet për mbi 60 vetura, njofton Flaka Vlera e përgjithshme e investimit në këtë lagje është 50 mijë euro, investim ky i përbashkët

Lexo tërë artikullin
Në fshatin Vërtok u promovuan dy rrugë të shtruara me pllaka bekatoni | FOTO

Në fshatin Vërtok u promovuan dy rrugë të shtruara me pllaka bekatoni | FOTO

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit,  Bashkim Hasani qëndruan në fshatin Vërtok dhe bashkë me banorët lokal inauguruan dy rrugë të  shtruara me pllaka bekatoni, njofton Flaka.   Në prononcimin për mediat, kryetar Bejta

Lexo tërë artikullin
U inauguruan disa rrugica të  shtruara me pllaka bekatoni në lagjen “Grudajcë” të Gostivarit | FOTO

U inauguruan disa rrugica të shtruara me pllaka bekatoni në lagjen “Grudajcë” të Gostivarit | FOTO

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta i shoqëruar nga shefi i kabinetit,  Bashkim Hasani qëndruan në Lagjen “Grudajcë” dhe bashkë me banorët e kësaj lagje inauguruan disa  rrugica të  shtruara me pllaka bekatoni me sipërfaqe prej 2500 metra katrorë,

Lexo tërë artikullin
Në qytetin e Gostivarit u shënua Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara | FOTO

Në qytetin e Gostivarit u shënua Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara | FOTO

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara, 3 Dhjetori, në qytetin e Gostivarit është shënuar përmes aktiviteteve të ndërmarra nga Këshilli Rinor me mbështetje financiare të Komunës së Gostivarit dhe përkrahjen e nxënësve të Shkollës së Mesme të Mjekësisë.

Lexo tërë artikullin

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA

Gostivar
-13°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s WNW
H -13 • L -13
-6°
Sun
-8°
Mon
-6°
Tue
-6°
Wed
-8°
Thu