Komuna e Vrapçishtit mbanë seancën e 27. Prioritet i viti 2017-të infrastruktura rrugore

Komuna e Vrapçishtit mbanë seancën e 27. Prioritet i viti 2017-të infrastruktura rrugore

Komuna e Vrapçishtit ka bërë gati listën e projekteve dhe investimeve prioritare që duhet realizuar gjatë këtij viti kalendarit. Lista me shumicë votash ka marrë edhe bekimin e këshilltarëve komunal. Kryetari i kësaj komune, Bajram Kadrija, potencon se prioritetet janë

Lexo tërë artikullin
Kumanovë, proekt për rregullimin e shtratit të lumit

Kumanovë, proekt për rregullimin e shtratit të lumit

Në ambientet e Komunës së Kumanovës edhe zyrtarisht është prezantuar proekti për rregullimin e shtratit të Lumit të Likovës, i cili kalon nëpër Lagjen “Dardania” në Kumanovë. Bëhet fjalë për proekt të miratuar nga Qeveria, i cili kap shumën prej

Lexo tërë artikullin
Gostivari inkuadrohet në programin “Ritmi i Evropës” | FOTO

Gostivari inkuadrohet në programin “Ritmi i Evropës” | FOTO

Shoqëria për produksion artistik “Europian Capital Advisor Managemant”, nga Shkupi në partneritet me Komunën e Gostivarit, do të realizojnë programin “Maqedonia në ritmin e Evropës”, dedikuar fëmijëve të Komunës së Gostivarit, njofton Agjencia e Lajmeve Flaka  Me këtë program, Komuna

Lexo tërë artikullin
Kryetari i BFI-së Rexhepi takoi kreun e Vrapçishtit Kadrija

Kryetari i BFI-së Rexhepi takoi kreun e Vrapçishtit Kadrija

Një delegacion nga Bashkesia Fetare Islame e Maqedonisë, kryesuar nga Reis ul Ulema Sulejman efendi Rexhepi, ka realizuar një vizite pune në Komunën e Vrapçishtit, me çrast kanë realizuar takim me drejtuesit e saj. Vizita e kryetarit të BFI –

Lexo tërë artikullin
Detektohet defekti ujësjellsit të Dobërdollit, banorët sërisht në protestë

Detektohet defekti ujësjellsit të Dobërdollit, banorët sërisht në protestë

Pas një periudhe disa ditore për të gjetur defektin e ujësjellsit me të cilin furnizohet me ujë për pije fshati Dobërdoll, ditën e djeshme autoritetet e Komunës së Vrapçishtit kanë detektuar të njejtin, transmeton FLAKA.mk Bëhet fjalë për një gyp

Lexo tërë artikullin
Komuna e Gostivarit dezinfektoi objektet shkollore gjatë periudhës së pushimeve

Komuna e Gostivarit dezinfektoi objektet shkollore gjatë periudhës së pushimeve

Nafije Zendeli – Ziberi, përfaqësuese e Sektorit për Arsim, Kulturë dhe Sport kumtoi që gjatë periudhës sa zgjatën pushimet dimërore, Komuna e Gostivarit dezinfektoi të gjitha shkollat fillore dhe të mesme si dhe çerdhet publike, njofton Flaka.  “Për shkak të sezonit të

Lexo tërë artikullin
Gostivar, në shkollat fillore dhe të mesme filloi gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2016 – 2017 | FOTO

Gostivar, në shkollat fillore dhe të mesme filloi gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2016 – 2017 | FOTO

Përmes një konference për shtyp, drejtuesit e Sektorit për Arsim, Kulturë dhe Sport në Komunën e Gostivarit, kumtuan fillimin e gjysëmvjetorit të dytë të vitit shkollor 2016 / 2017 në shkollat fillore dhe të mesme publike, njofton Flaka.  Nafije Zendeli

Lexo tërë artikullin
Gostivari fiton objektin shkollor më bashkëkohor në rajon | FOTO

Gostivari fiton objektin shkollor më bashkëkohor në rajon | FOTO

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta në vigjilje të fillimit të gjysmëvjetorit të ri shkollor, vizitoi shkollën fillore “Mustafa Kemal Ataturk”, në qytetin  e Gostivarit, ku brenda kohës u krye rinovim i plotë i objektit shkollor, zgjerim të hapësirave si

Lexo tërë artikullin
U ndërrua mekanizmi i orëve të Sahat Kullës në Gostivar, tani e tutje do të tregojnë orën e saktë | FOTO

U ndërrua mekanizmi i orëve të Sahat Kullës në Gostivar, tani e tutje do të tregojnë orën e saktë | FOTO

Këto ditë u përmbyll projekti për rregullimin dhe funksionimin e orëve të Kullës së Sahatit në qytetin e Gostivarit, projekt ky i realizuar nga Instituti Nacional Qendra Konservuese në Gostivari dhe e mbështetur financiarisht nga Ministria e Kulturës, njofton Flaka 

Lexo tërë artikullin
NP “Rrugët e Maqedonisë” lënë pas dore Vrapçishtin, Komuna detyrohet të pastrojë edhe rrugët që nuk janë në kompetencë të saj

NP “Rrugët e Maqedonisë” lënë pas dore Vrapçishtin, Komuna detyrohet të pastrojë edhe rrugët që nuk janë në kompetencë të saj

Për shkak se NP “Rrugët e Maqedonisë” është dashur ta pastrojnë rrugën rajonale Gostivar-Gradec, rrugë kjo që i takon Komunës së Vrapçishtit, ndërsa ndërmarrja në fjalë nuk ka intervenuar për të pastruar as edhe një metër të kësaj rrugë, autoritetet

Lexo tërë artikullin