Kthehu në faqen kryesore

Destinacione turistike

Ja pse duhet vizuar patjetër Dubai

Ja pse duhet vizuar patjetër Dubai

Dubai është një nga emiratet që formojnë Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ndoshta më i famshmi nga të shtatë emiratet. Pse? Sepse është më luksozi dhe ekstravaganti. Në më pak se tridhjetë vjet, Dubai ndryshoi nga një fshat i vogël

Lexo tërë artikullin

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA