Apple ndalon “Fëmijët e Pasur”

Apple ndalon “Fëmijët e Pasur”

Apple ka ndaluar aplikacionin “Rich Kids” (Fëmijët e Pasur), nga të gjitha pajisjet ku ishte instaluar për të ndaluar përdoruesit që të shpërndanin foto nga jeta e tyre e luksit. Aplikacioni u krijua nga Juraj Ivan dhe Michal Harustiak muajin

Lexo tërë artikullin
Goal Robots, robotët ‘kuriozë’

Goal Robots, robotët ‘kuriozë’

Luan, bëhet kurioz dhe mërzitet por nuk është një fëmijë, është një robot. I pari që krijohet me një ‘tru’ që i duhet kohë të zhvillohet dhe që mëson duke nisur nga zero, njësoj si një vogëlush. Ky është horizonti

Lexo tërë artikullin
Fjalëkalimi sekret që e përdorim ende? Fjalëkalim

Fjalëkalimi sekret që e përdorim ende? Fjalëkalim

Përpjekja për të kujtuar fjalëkalimet për gjithçka, që nga bankat online tek blerjen në internet është kursi i kohëve moderne. Sigurisht, që shumë prej nesh për të mos harruar përdorin thjesht fjalën “Fjalëkalim”. Por ata që mundohen ta bëjnë më

Lexo tërë artikullin
Samsung nuk tërheq vetëm Note 7 nga tregu

Samsung nuk tërheq vetëm Note 7 nga tregu

Pas tërheqjes globale të 2. 5 milionë smartphone Galaxy Note 7, Samsung i duhet sërish të menaxhojë dështimin me një tjetër produkt të tij, lavatriçen. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kompania ka bërë thirrje të tërheq 2.8 milionë lavatriçe

Lexo tërë artikullin
E ardhmja e seksit? Robotët

E ardhmja e seksit? Robotët

Teknologjia po futet me shpejtësi në çdo aspekt të jetës sonë dhe nuk është e largët koha që këtë do ta bëjë edhe në dhomën e gjumit. Futurologu Ian Pearson ka publikuar një raport ku mundohet të parashikojë të ardhmen

Lexo tërë artikullin
Zuckerberg humbet 3.7 miliardë dollarë

Zuckerberg humbet 3.7 miliardë dollarë

Pavarësisht rezultateve mjaft pozitive në dy tremujorët e parë të këtij viti, themeluesi dhe drejtori i përgjithshëm i “Facebook”, Mark Zuckerberg mori një goditje të rëndë të mërkurën, ku në vetëm dy orë pas mbylljes së bursave ai ka humbur

Lexo tërë artikullin
Facebook sjell “Gameroom”

Facebook sjell “Gameroom”

Facebook po synon tregun e videlojërave nga kompjuteri. Pas disa muajsh testime dhe në fshehtësi, shoqëria e Mark Zuckerberg ka bërë publike “Gameroom”, dhoma e lojërve. Kjo platformë nuk është e lidhur me rrjetin social dhe përdoret për videolojëra në

Lexo tërë artikullin
Kujdes! Ky virus po sulmon iPhonët

Kujdes! Ky virus po sulmon iPhonët

Kohët e fundit të gjithë përdoruesit e iPhone janë përballur me një mesazh të pazakontë në telefonin e tyre, ku shkruhet se ID-ja e pajisjes tuaj iPhone do të skadojë. Ky mesazh nuk është gjë tjetër veçse një virus. Shumë

Lexo tërë artikullin
SAMSUNG PREZANTON GEAR S3 CLASSIC DHE GEAR S3 FRONTIER

SAMSUNG PREZANTON GEAR S3 CLASSIC DHE GEAR S3 FRONTIER

Gear S3 Classic dhe Gear S3 Frontier janë tani të gatshme për para-porositje në ueb faqen zyrtare të Samsung në Britani të madhe. Të dyja modelet e orëve të mençura do të shiten me çmim fillestar prej 349 funtave. Dërgesat

Lexo tërë artikullin
WhatsApp në shënjestrën e autoriteteve të BE

WhatsApp në shënjestrën e autoriteteve të BE

Ndryshimet e WhatsApp në kushtet e privatësisë e kanë vënë kompaninë në qendër të vëmendjes të autoriteteve eurpiane për mbrojtjen e të dhënave. Në një term të tij thuhet se WhatsApp shpërndan të dhënat me kompaninë që e ka në

Lexo tërë artikullin