Bitmoji në Snapchat

Bitmoji në Snapchat

Bitmoji, versioni juaj i animuar, u shtua zyrtarisht në Snapchat në korrik të 2016, disa muaj pasi Snap bleu Bitmoji nga prodhuesi i saj Bitrstrips.

Prej sot, Snapcaht i jep mundësi përdoruesve të shtojnë Bitmoji në geofilters, vizatime të vogla në krye të fotos, që përdoren kryesisht për të festuar ngjarje të veçanta si ditëlindje apo martesa.

Për të krijuar bitmoji në geofilter, zgjidhni një model, në faqen e Snapchat, dhe më pas rregullojeni me vizatimet, mesazhet apo ngjyrat tuaja, dhe Bitmoji.

Bitmoji juaj do të shfaqet automatikisht nëse llogaria juaj është e lidhur me llogarinë e Snapchat. Gjithashtu mund të shtoni dhe Friendmoji, që është një Bitmoji për mikun tuaj.

Postuar më: 20 Nëntor 2016, 23:36
Salije Sadiku
Lindi në vitin 1988 në Kërçovë. Në vitin 2012 mbaroi studimet në Universitetin e Tetovës. Nga viti 2012 punon si gazetare aktive dhe është anëtare e Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA