Bebja “boksier”, stërvitet si Rocky Balboa |Video

Bebja “boksier”, stërvitet si Rocky Balboa |Video

Pamjet e një fëmije që sa ka filluar të ecë teksa “stërvitet” në të njëjtën mënyrë si Silvester Stalone në filmin Rocky II është kthyer brenda pak orëve në një videot më të ndjekura.

E ndërsa Stalone stërvitet me trungje, goditje në thes dhe ngritje peshash, fëmija i vogël përsërit lëvizjet.

Video e cila është shpërndarë në faqen e Facebook të boksierit profesionist gjerman Denis Liebau dhe është parë mbi 8.6 milionë herë dhe ka marrë mbi 45.000 like..

Postuar më: 11 Korrik 2016, 00:27
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA