Arsyet më qesharake që i bëjnë fëmijët të qajnë

Arsyet më qesharake që i bëjnë fëmijët të qajnë

Çdo kujt mund t’i ketë ndodhur që të hasë në ndonjë fëmijë që qan apo ulëret pa arsye, por ka edhe nga ata fëmijë që qajnë për arsyet nga më qesharaket.

Një nga këto raste edhe “paftësia” e nënës që të largojë hijen e fëmijës, ka edhe nga ata që qajnë se prindërit nuk e lënë të fusë gishtat në prizë apo të hajë rërë.

Më poshtë ka edhe disa prej rasteve nga më të ndryshmet të postuara nga vetë prindërit e të gjetura nga Daily Mail.

Postuar më: 15 Korrik 2016, 15:16
Redaksia Flaka
Agjencia e Lajmeve Flaka filloi me punë në Prill të vitit 2016. Për një kohë relativisht të shkurtër angazhoi gazetarë të mirënjohur dhe me përvojë të gjatë në gazetari. Flaka tashmë është një emër i njohur në tregun mediatik në Maqedoni dhe jo vetëm.

LAJME NGA MAQEDONIA

PUBLICITET

FOTO LAJM

FACEBOOK FLAKA