Lajme të tjera

SHQIPËRIA SOT

Bamir Topi flet për “sekretet” e pathëna dhe marrëdhënien me ish-kryeministrin

Bamir Topi flet për “sekretet” e pathëna dhe marrëdhënien me ish-kryeministrin

I ftuar në programin ‘Natë me Xhaxhiu’, ish-presidenti Bamir Topi ka folur mbi librin e ri të tij “Kur arsyeja errësohet nga pusheti”, të tij “Kur arsyeja errësohet nga pushteti”,

Lajme të tjera

BOTA SOT

Presidenti Trump: Deri në vitin 2033 SHBA zbarkon njerëz në Mars

Presidenti Trump: Deri në vitin 2033 SHBA zbarkon njerëz në Mars

Nga VOA/ Në 50-vjetorin e uljes së parë të njerëzimit në Hënë, zëvendëspresidenti amerikan, Mike Pence, vlerësoi për realizimin e tyre të shkëlqyer tre astronautët amerikanë, të cilët ndihmuan në